Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Meubelen van steigerhout ziet u steeds vaker in het interieur van woningen en bedrijven. Steigerhouten meubelen Almere stijgen dan ook in rap tempo in populariteit. Dit is vooral te danken aan de grote verscheidenheid aan meubelen. Ook kan van steigerhout in principe alles worden gemaakt wat u maar wilt. U vindt op onze website een ruim assortiment aan steigerhouten meubelen. Maar als dat wat u zoekt er nou net niet bij staat dan kunt u het op maat laten maken. U geeft aan wat u graag wilt en in welke maten en K&K Haanstra kan er in de meeste gevallen voor zorgen dat het wordt gemaakt. Zo heeft u uw eigen unieke meubelstuk van steigerhout dat u gegarandeerd nergens anders zult tegenkomen.

Richt uw huis in met steigerhouten meubelen Almere

Wilt u uw huis een bijzondere uitstraling geven? Kies dan voor steigerhouten meubelen Almere. Er is ruime keuze in tafels, kasten en accessoires waarmee u uw woonkamer, studeerkamer of kantoorruimte kunt inrichten. U creëert hiermee uw eigen stijl en geeft de desbetreffende ruimte een geheel eigen uitstraling. U kunt de meubelen van steigerhout combineren met zowel klassieke als moderne elementen om een geheel eigen stijl te geven aan de desbetreffende ruimte. Steigerhouten meubels zijn bovendien zeer gemakkelijk te onderhouden en bijzonder slijtvast. U koopt dus uw meubels voor een lange periode wat ze zeer duurzaam maakt.

Maak uw keuze online of bestel op maat

Bekijk op uw gemak ons ruime assortiment steigerhouten meubelen Almere en maak uw keuze. U kunt direct online bestellen. Wilt u maatwerk meubelen laten maken? Ook dat is mogelijk. Neemt u daarvoor gerust contact op via ons e-mailadres info@kenk-haanstra.nl. Wij zijn voor al uw vragen ook telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0513 – 63 14 15.