Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Bedrijven en verenigingen

Vele keren hebben we voor bedrijven, verenigingen en ook horeca gelegenheden gehele inrichtingen gemaakt. Doordat het voor ons geen enkel probleem is om maatwerk te leveren, kunnen we altijd aan de wensen van de klant voldoen. Daarbij hebben we al vele winkels voorzien van gehele inrichtingen waardoor wij ook voor de nodige inspiratie kunnen zorgen. Schroom daarom niet als bedrijf of vereniging zijne ons een mailtje te sturen en wij zullen met de nodige ideeën voor u komen!

Hieronder hebben we voor 2 verschillende inrichtingen gekozen. Namelijk een steigerhouten inrichting voor buiten op het terras, in dit geval van een sport vereniging. Zoals blijkt uit de steigerhouten terrasmeubelen, kunnen wij er ook voor zorgen dat de meubelen naar uw gewenste kleur geverfd worden.

De tweede inrichting, is een inrichting van een fitnesscentrum. Hierbij ging het om de inrichting van zowel de kleedkamers als het loungegedeelte van het fitnesscentrum. Zoals blijkt in het voorbeeld hieronder is maatwerk ons handelsmerk. Heeft u graag het steigerhoutenmeubel om een ander meubel verwerkt of kiest u voor steigerhout in combinatie met natuursteen, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Zolang u het in de aanvraag van uw offerte aangeeft, zorgen wij ervoor dat het het maatwerk geleverd wordt!