Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Plaatmateriaal

Voor plaatmateriaal in diverse dikten en afmetingen bent u aan het juiste adres bij K&K Haanstra. Wij bieden u een breed assortiment plaatmateriaal van hoge kwaliteit. Wij staan dan ook garant voor de goede eigenschappen van al onze producten, waaronder uiteraard het plaatmateriaal. Doordat wij toch ook scherpe prijzen hanteren, profiteert u bij ons altijd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Veel plaatmateriaal hebben wij in eigen voorraad, waardoor u het direct op zou kunnen halen wanneer dit wenselijk is.

Plaatmateriaal voor particulieren en bedrijven

Wij staan klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Iedereen kan uitstekend bij ons terecht voor plaatmateriaal. Wilt u zelf meubelen maken van steigerhout, voor binnen of buiten, voor op kantoor of voor thuis? Wij bieden u alle materialen die u hiervoor nodig heeft, waaronder uiteraard het plaatmateriaal. Onze grote voorraad zorgt ervoor dat u het in de meeste gevallen direct bij ons kunt komen ophalen. Moeten wij onverhoopt iets bestellen? Dan kunt u het binnen 48 uur ophalen. Wanneer u zoekt naar materialen die wij niet standaard aanbieden vanuit ons assortiment, dan kunnen wij voor u bekijken of wij u de betreffende materialen toch kunnen aanbieden.
Ook voor complete meubelen

Durft u het toch niet aan om zelf aan de slag te gaan met hout en plaatmateriaal? Geen probleem, want wij hebben natuurlijk ook een mooi assortiment steigerhouten meubelen. Daarnaast kunnen wij u ook betaalbaar maatwerk aanbieden. Wij garanderen u een hoge kwaliteit en een vriendelijke service. Neemt u gerust eens contact met ons op voor meer informatie of advies.