Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Woonkamer meubelen

U bent bij K&K Haanstra aan het juiste adres voor woonkamer meubelen van de beste kwaliteit. Wij bieden u een mooie collectie meubelstukken voor diverse ruimten in huis en voor op het werk. Binnen deze collectie vindt u ook een veelzijdigheid aan woonkamer meubelen. De meubelstukken van steigerhout zijn zowel bewerkt als onbewerkt te verkrijgen. Uiteraard kunt u de meubelstukken in diverse afmetingen aanschaffen, waardoor deze woonkamer meubelen perfect zijn voor in grote en kleinere woonkamers.

Standaard of maatwerk woonkamer meubelen

U kunt bij ons terecht voor zowel standaard als maatwerk woonkamer meubelen. U kunt eens een kijkje nemen in onze collectie standaard meubelen. Staat hier niets bij dat echt optimaal aan uw wensen en eisen voldoet? Dan kunt u tegen een goede prijs kiezen voor maatwerk woonkamer meubelen. Wij maken deze meubelen dan volledig op basis van uw eigen ideeën, zodat u gegarandeerd de meubelstukken krijgt die perfect bij u en bij de ruimte passen. Vanzelfsprekend zorgen wij ook voor de gewenste afwerking.

Zelf woonkamer meubelen maken?

Het is natuurlijk ook een mogelijkheid om zelf uw woonkamer meubelen te maken. In dit geval bent u bij ons welkom voor de aanschaf van de nodige materialen. Wij bieden onder meer plaatmateriaal, hout en isolatie. Wij hebben een ruime voorraad, waardoor u de bestelling in de meeste gevallen direct op kunt halen. Wanneer wij iets voor u moeten bestellen, dan kunt u het vrijwel altijd binnen 48 uur ophalen. Heeft u behoefte aan materialen die niet in ons aanbod te vinden zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wij controleren graag voor u of wij de betreffende materialen toch kunnen aanbieden.