Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Bouwmarkt met 25 jaar ervaring

K&K Haanstra is een bouwmarkt die al meer dan 25 jaar ervaring heeft in de bouw. Waar het bedrijf in 1984 is opgericht door Kest Haanstra senior en zijn zoon Kest Haanstra, wordt het bedrijf nu gerund door Kest Haanstra junior en zijn broer Jan Haanstra. Wij zijn Twee mannen die weten wat aanpakken is en de afgelopen jaren een groot aantal woningen hebben voorzien van bouwmateriaal, inrichting en bouwadvies.

Verder zijn we innovatief van geest waardoor er de afgelopen jaren het nodige veranderd is binnen het bedrijf. Zo hebben wij 4 Jaar terug een nieuwe loods achter de bestaande loods gebouwd. Deze loods kunnen klanten zelfstandig binnenrijden om daar uit de voorraad plaatmateriaal, isolatiemateriaal, balken, planken, plinten, tuinhout etc. etc. hun producten uit de stellingen te halen. Verder kunnen we de producten altijd op maat aan de klant meegeven doordat wij de beschikking over de nodige machines waarmee iedere balk, plint of plank op de millimeter nauwkeurig mee naar huis kan.

Naast de kozijnen, deuren, trappen en andere houtproducten zijn we ons ook gaan richten op de steigerhoutenmeubelen. Door een extra verdieping in de bestaande loods in te maken, willen we doormiddel van een showroom u een indruk geven van de mogelijkheden met steigerhout binnen in uw huis. Verder hebben we buiten een aantal loungesets en meubelen staan om zo de steigerhoutenmeubelen buiten meubelen de tonen en u dus een indruk te geven.

Aansluitend aan deze ruimte vind u de showroom met de deuren. hier staan binnen en buiten deuren geshowd die wij voor u op maat zouden kunnen maken. Daarbij kunt u altijd om advies vragen met betrekking tot de maten, prijzen of technische vragen doordat er altijd iemand van ons in de buurt is.

Doordat wij twee grote werkplaatsen hebben met tal van machines kunnen we iedere deur, meubel, kozijn of trap voor u op maat maken. Dus bent u aan een verbouwing toe of zoekt u naar een leuke inrichting voor binnen of buiten uw huis? Kom een keer bij ons langs en neem een kijkje in een van onze showrooms. Daarbij kunt u altijd om advies vragen met betrekking tot wat voor verbouwing dan ook.