Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Hout

Wanneer u hout wilt aanschaffen, dan wilt u wel zeker zijn dat u kiest voor sterk, hoogwaardig en duurzaam hout. Het maken van steigerhouten meubelen is tegenwoordig erg in trek. Vanzelfsprekend wilt u dan wel jarenlang kunnen genieten van uw zelfgemaakte meubels van steigerhout. Hier heeft u goed hout voor nodig. Uiteraard kunt u dit aanschaffen bij K&K Haanstra. Wij bieden u een mooi assortiment hout van de beste kwaliteit, zodat u er zeker lang plezier van zult hebben.

Levering van hout uit eigen voorraad

Wij hebben een ruime voorraad wanneer het gaat om hout. Dit betekent niet alleen dat u bij ons een ruime keuze heeft, maar ook dat u het benodigde hout in de meeste gevallen direct op kunt komen halen. Zo kunt u er direct mee aan de slag wanneer u wenst. Wij bieden u niet alleen goed hout, maar wij bieden u ook diverse andere materialen om zelf meubelen en bijvoorbeeld tuinhuizen te maken. U kunt hierbij denken aan isolatiemateriaal en plaatmateriaal. Wanneer u materiaal nodig heeft dat wij niet in eigen voorraad hebben, dan proberen wij dit elders voor u in te kopen via onze inkoopkanalen. In dit geval kunt u het vrijwel altijd binnen  48 uur ophalen.

Houten meubelen kopen

U bent bij ons van harte welkom voor de aanschaf van hout en andere materialen om zelf creatief aan de slag te gaan. Koopt u toch liever compleet steigerhouten meubilair of wilt u steigerhouten meubelen op maat laten maken? Dan staan wij uiteraard ook voor u klaar.