Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Steigerhouten meubelen

Voor moderne steigerhouten meubelen bent u van harte welkom bij K&K Haanstra. Wij bieden u een aantrekkelijk assortiment steigerhouten meubelen van uitstekende kwaliteit. Bent u op zoek naar mooie meubelen van steigerhout voor in de woonkamer of de slaapkamer? Dan kunt u binnen onze collectie meer dan voldoende mogelijkheden vinden. Wilt u juist uw buitenruimte voorzien van steigerhouten meubelen? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom.

Steigerhouten meubelen voor iedere ruimte

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende steigerhouten meubelen. Zowel particulieren als bedrijven vinden bij ons kwalitatief hoogwaardige meubelen van duurzaam steigerhout, zowel bewerkt als onbewerkt. Uiteraard bieden wij de meubelstukken in diverse afmetingen en ontwerpen aan. Heeft u zelf specifieke wensen betreffende de steigerhouten meubelen? Dan kunt u ook goed bij ons terecht voor maatwerk. Wij hebben een jarenlange ervaring, waardoor wij werkelijk ieder ontwerp voor u kunnen realiseren.
Ook voor de benodigde materialen

Wilt u zelf steigerhouten meubelen maken?

Uiteraard bent u dan bij ons welkom om de nodige materialen aan te schaffen. Vrijwel alle materialen, zoals isolatie, plaatmateriaal en uiteraard hout, hebben wij op voorraad. Dit betekent dat u de materialen direct bij ons kunt ophalen. Moeten wij het bestellen, dan duurt het maximaal 48 uur. Heeft u behoefte aan specifieke materialen voor het maken van steigerhouten meubelen en ziet u deze materialen niet staan? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen voor u controleren of wij de betreffende materialen toch kunnen aanbieden via één van onze inkoopkanalen. Wij staan altijd voor u klaar met de beste service.