Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Isolatie

Wanneer u zelf creaties wilt maken met steigerhout, dan kan het zijn dat u hier isolatiemateriaal bij nodig heeft. Zo worden tuinhuisjes van steigerhout bijvoorbeeld vaker geïsoleerd. U kunt bij K&K Haanstra terecht voor uitstekende materialen voor het zelf maken van steigerhouten meubelen en andere zaken, zoals ook tuinhuizen. Wilt u isolatiemateriaal gebruiken? Dan kunt u ook hiervoor goed bij ons terecht. Wij hebben veel isolatiematerialen op voorraad, waardoor u in de meeste gevallen direct langs kunt komen om de benodigde materialen op te halen. Wanneer wij iets voor u bestellen, dan kunt u het veelal binnen 48 uur bij ons ophalen.

Hoogwaardig en betrouwbaar isolatiemateriaal

Uiteraard wilt u kunnen vertrouwen op de goede isolatie en hiervoor moet u kunnen rekenen op de goede kwaliteit van het isolatiemateriaal dat u gebruikt. Wij staan garant voor de uitstekende kwaliteit van alle soorten isolatiemateriaal die wij u kunnen aanbieden. Wilt u alles aanschaffen om een eigen tuinhuis of bijvoorbeeld eigen tuinmeubilair te maken? U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor onder meer plaatmateriaal en duurzaam hout. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons van harte welkom.
 Steigerhouten producten aanschaffen

Wilt u steigerhouten producten aanschaffen? U kunt bij ons terecht voor onder meer een mooi assortiment meubilair van steigerhout, geschikt voor binnen en buiten. U heeft een ruime keuze. Zit er niets bij dat u optimaal aanspreekt? Dan kunt u ook goed bij ons terecht voor maatwerk tegen een mooie prijs. Wij informeren u hier uiteraard graag over. Neemt u gerust eens contact met ons op.