Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Tuin en terras

Tuinmeubelen van steigerhout worden steeds populairder. Geheel terecht ook, want steigerhouten tuinmeubelen bieden veel voordelen. U heeft gegarandeerd jarenlang plezier van de sfeervolle uitstraling van de hoogwaardige en duurzame tuinmeubelen van steigerhout. Vanzelfsprekend bent u bij K&K Haanstra van harte welkom voor steigerhouten tuinmeubelen. Wij bieden u eindeloos veel mogelijkheden, van zitmeubilair tot complete tuinhuizen van steigerhout.

Een brede collectie tuinmeubelen

U vindt bij ons een brede collectie steigerhouten tuinmeubelen in de meest uiteenlopende ontwerpen, afwerkingen, modellen en formaten. Hierdoor kunnen wij u een goede keuze bieden, ongeacht de grootte van uw buitenruimte. Naast onze standaard collectie tuinmeubelen bieden wij u ook de mogelijkheid om te kiezen voor maatwerk. U kunt ons vertellen wat uw wensen en eisen zijn, zodat wij dit kunnen vertalen naar een ontwerp op maat dat perfect voldoet aan uw eigen ideeën voor het tuinmeubilair. U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen vertellen wat wij hierin precies voor u kunnen betekenen.

U kunt ook uw eigen tuinmeubelen maken

Wilt u uw eigen tuinmeubelen maken met hoogwaardige materialen? Dan bieden wij u een mooi assortiment hout, isolatie- en plaatmateriaal. Wij leveren een groot deel direct vanuit onze voorraad. U kunt de benodigde materialen dan ook vaak direct afhalen. In bepaalde gevallen zullen wij de materialen moeten bestellen. U kunt het dan binnen 48 uur bij ons ophalen. Wilt u materialen aanschaffen die wij niet standaard aanbieden? Wij controleren graag voor u of wij het toch voor u kunnen bestellen via één van onze inkoopkanalen.