Tuin en Terras

Tuinmeubelen van steigerhout worden steeds populairder. Geheel terecht ook, want steigerhouten tuinmeubelen bieden veel voordelen. U heeft gegarandeerd jarenlang plezier van de sfeervolle uitstraling van de hoogwaardige en duurzame tuinmeubelen van steigerhout. Vanzelfsprekend bent u bij K&K Haanstra van harte welkom voor steigerhouten tuinmeubelen. Wij bieden u eindeloos veel mogelijkheden, van zitmeubilair tot complete tuinhuizen van steigerhout.

 • Steigerhouten tafel Alkmaar

  Deze prachtige tafel zal een aanwinst zijn voor in uw tuin. Vooral in combinatie met de steigerhouten bank Leeuwarden of de steigerhouten hoekbank Utrecht zal het meubel goed tot zijn recht komen. Onder het blad van de tafel hebben we voor een extra opberg ruimte gekozen door extra planken te monteren. Verder zijn zowel de steigerhouten bank als de tafel bewerkt met kalk wash, wat zeker zijn charme heeft. Maar wij kunnen de meubelen natuurlijk geheel naar uw eigen wensen behandelen.

   120,00 240,00
 • Steigerhouten tafel Sneek

  Heeft u al een mooie steigerhouten lounge set of tuin set voorbij zien komen? En bent u nog zoek naar een mooie steigerhouten tafel die hierbij zou kunnen passen? Misschien is dan dit steigerhouten meubel een goede optie. Het meubel is wat minder robuust dan bijvoorbeeld de steigerhouten kubustafel, maar creëert dan wel weer meer ruimte onder de tafel.

   125,00 189,00
 • Steigerhouten krukje Oss

  Hier ziet u een aantal krukjes, naast de statafel Nijmegen, die prima zouden passen bij de steigerhouten statafel Nijmegen en steigerhouten statafel Heerenveen. We hebben de hoogte van de krukjes afgestemd ook de hoogte van de verschillende statafels. Op die manier kunt u makkelijk met u benen onder de statafel. U heeft dan de mogelijkheid om aan de statafels op een comfortabele manier een hapje te eten. Verder streven we naar perfecte afwerking. U zult bij onze meubelen dan ook nooit schroefkoppen of splinters tegen komen.

   75,00 120,00
 • Steigerhouten kruk Groningen

  Steigerhouten krukken die ideaal passen bij de steigerhouten statafels Groningen en Heerenveen We hebben dan ook de hoogte van de krukken afgestemd op de standaard hoogte van deze tafels, zoals hieronder aangegeven. Gaat uw voorkeur uit naar een grotere of kleinere kruk, dan is dat geen enkel probleem. Ieder meubel kunnen wij op maat maken. Verder is het zitvlak van de kruk 40x 40 cm. Daarbij zorgen wij ervoor dat al onze meubelen perfect worden afgewerkt. Wij streven ernaar om geen schroefkoppen in het zicht te hebben. Ook zult u nooit last hebben van sprinters en scherpe randjes.

   75,00 120,00
 • Steigerhouten kruk Drachten

  Deze Steigerhouten kruk, die overigens naast de steigerhouten statafel Heerenveen staat, past ook perfect bij de steigerhouten statafels Nijmegen en Groningen. De hoogte van de krukken zijn afgestemd op de standaard hoogte van deze tafels, zoals hieronder aangegeven. Verder is het zitvlak van de kruk 40x 40 cm. Daarbij is het geen enkel probleem om de steigerhouten krukken voor u op maat te maken. Ook streven wij naar perfecte afwerking. De kantjes van de meubelen zullen altijd perfect afgewerkt zijn en er zullen nooit schroefkoppen in het zicht zijn.

   85,00 130,00
 • Steigerhouten statafel Nijmegen

  Een steigerhouten statafel met een robuuste poot voor in uw tuin of op uw terras. Dit meubel is op aanvraag binnenkomen. Er is toen gevraagd om de poot van de statafel een blauwe kleur te geven, wat voor ons geen probleem was. Verder werden we verzocht om 4 bijpassende krukken te leveren. Zie op de foto het resultaat. Deze steigerhouten statafel is een variant op de steigerhouten tafel Heerenveen. Die we al langer in ons assortiment hebben. Voor prijzen voor de bijhorende krukjes moet u kijken bij steigerhouten kruk Oss.

   115,00 185,00
 • Steigerhouten Statafel Heerenveen

  Een steigerhouten statafel voor in de tuin of keuken! Door de grote keuze aan behandelingen (lak, white/grey wash, zwart) zal dit steigerhouten meubel nergens misstaan. Overigens is het behandelen niet noodzakelijk, het steigerhout is namelijk weerbestendig en gaat gegarandeerd jaren mee.

   85,00 195,00
 • Steigerhouten Kubustafel

  Deze bijpassende steigerhouten kubustafel wordt vaak in combinatie met de steigerhouten hoekbank Utrecht of de steigerhouten bank Holwerd besteld. Zo is de maat van de tafel vaak afhankelijk van de grote van de bank die er bij gekozen is. Toch komen er ook bestellingen binnen waarbij klanten deze tafel binnen willen gebruiken. Door het steigerhouten blad te vervangen voor het mooie natuurstenen blad, zorg u ervoor dat de kubustafel wat meer klasse en uitstraling krijgt en dus ook prima binnen in een woonkamer zou kunnen staan.

   60,00 155,00
 • Steigerhouten Loungebed Zandvoort

  Dit steigerhouten loungebed is een variant op de steigerhouten loungebed Scheveningen. Dit tuinmeubel is dan ook te verkrijgen voor zowel één persoon als twee personen. Het steigerhouten meubel heeft 5 verschillende standen en is in verschillende behandelingen te verkrijgen. Daarbij is het bed in verschillende maten te verkrijgen, zoals hieronder aangegeven.

   130,00 505,00
 • Steigerhouten Loungebed Scheveningen

  Een prachtige Loungebed voor 2 personen. Op dit steigerhouten bed kunt u heerlijk genieten van de zon die komen gaat. Door dat het hoofdeinde en het voetenstuk verstelbaar zijn, kunt u het bed naar uw eigen wensen verstellen. Op de foto ziet u het model van 200cm bij 120 cm met de standaard kleuren. De kleuren zijn natuurlijk naar eigen wensen aan te passen. Is het model verder niet helemaal naar wens, dan is het steigerhouten Loungebed type Zandvoort misschien iets voor u.

   140,00 530,00
 • Steigerhouten Stoel Harlingen

  De steigerhouten stoel Harlingen is een degelijke, mooie steigerhouten stoel voor in de tuin. Die vooral in combinatie met steigerhouten bank Holwerd goed tot zijn recht komt. Evenals de bank is het zitvlak van de steigerhoutenstoel 42 cm hoog en 60 cm diep. Daarbij kunt u ervoor kiezen het product nog te laten behandelen. Zo kunt hem door ons in de lak, zwart, grey of white whase laten zetten. Overigens is het geen noodzaak om het steigerhout te laten behandelen. Het hout is namelijk weerbestendig en zal hoe dan ook jaren mee gaan!

   120,00 170,00
 • Steigerhouten Stoel Terschelling

  Deze steigerhouten stoel matched perfect met de Steigerhouten strandbank Terschelling. Door het diepe zitvlak (80cm) creëren we het ware loungegevoel. Daarbij streven wij naar perfecte afwerking. Zo zult u bijvoorbeeld nooit splinters of schroevenkoppen aantreffen.

   90,00 195,00
 • Steigerhouten Strandbank Terschelling

  Op deze steigerhouten strandbank kunt u genieten van de zwoele zomerdagen die komen gaan. De schuine leuning zorgt ervoor dat u heerlijk uitgezakt kunt liggen en het 80cm diepe zitvlak creëert het ware loungegevoel. Daarbij is het aan uzelf om de steigerhouten bank nog te laten behandelen. Zo kunt ervoor kiezen om de bank door ons te laten lakken, zwart verven of te laten behandelen met white of grey wash.

   125,00 295,00
 • Steigerhouten Bloembak Lelystad

  Een steigerhouten bloembak voor op het terras of in de tuin. De bloembakken zijn in verschillende maten te verkrijgen zoals hieronder aangegeven. We hebben er voor gekozen om de bodem van de bakken 30cm onder de bovenkant van de bakken te plaatsen. Wanneer u er namelijk voor kiest om grond of aarde in de bak doen, dan zijn de bakken met inhoud in ieder geval nog te verplaatsen. Zoals u op de foto kunt zien zijn de bakken in verschillende behandelingen te verkrijgen. Klik op de foto’s hierboven en u kunt het rustig bekijken.

   60,00 119,00
 • Steigerhouten picknicktafel Assen

  Een prachtige picknicktafel voor in uw tuin. Het meubel is in verschillende maten te verkrijgen en daarbij in de vele soorten behandeling. Wij streven ernaar om ieder meubel zonder splinters en scherpe kantjes af te leveren bij de klant. Verder is de standaard maat van een steigerhouten meubel vaak 180 x 185 zoals op de foto aangegeven. Het meubel is dan 180 cm lang en 185 cm breed van de hoek van de zithoek naar de andere kant. Maar de maten van het de picknicktafel zijn natuurlijk geheel naar uw eigen wensen in te vullen.

   160,00 290,00
 • Steigerhouten bankje Hoorn

  Een eenvoudig maar praktisch steigerhouten bankje die vooral in combinatie met steigerhouten tafel Amsterdam erg doeltreffend is, zoals te zien op de 1ste foto. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het meubel los te bestellen. Wij streven ernaar om ieder meubel perfect te afwerken. Er zullen dus geen schroefkoppen in het zicht zijn en u zult niet last hebben van scherpe kantjes of splinters. Hierdoor zijn de meubelen over het algemeen ook perfect binnen te gebruiken.

   65,00 150,00
 • Steigerhouten Bank Holwerd

  Bent u opzoek naar een sterke, degelijke bank voor in uw tuin? Dan zal deze steigerhouten tuinbank type Holwerd u waarschijnlijk aanspreken. Het zitvlak van de tuinbank is 42 cm hoog en diepte 60 cm diep. Met bijvoorbeeld een kussen in uw rug kunt u heerlijk uitgezakt uw krantje of boekje lezen. Daarbij hebben we de rugleuning hoger doorgetrokken dan gemiddeld, zodat u bij dit meubel ook steun biedt voor uw hoofd.

   135,00 315,00
 • Steigerhouten bank Heerenveen

  De steigerhouten bank type Heerenveen is één van onze nieuwe modellen. Het robuuste uiterlijk van de bank is in combinatie met de Bijpassende stoel Heerenveen, die ook op de foto te zien, een mooie set. Zoals u ziet op de foto komen de banken ook erg mooi tot hun recht wanneer ze behandeld zijn. U kunt ervoor kiezen om de steigerhouten bank te laten lakken, zwart verven of te laten behandelen met grey, kalk of white wash. De zithoogte van de bank is 42 cm en 60 cm diep. Verder hebben we in vergelijking met de steigerhouten bank Leeuwarden er nu voor gekozen om de leuningen iets lager te maken, namelijk 60 cm. Daarbij hebben de rugleuning wat hoger doorgetrokken waardoor u meer steun heeft in uw rug.

   215,00 530,00

Een brede collectie tuinmeubelen

U vindt bij ons een brede collectie steigerhouten tuinmeubelen in de meest uiteenlopende ontwerpen, afwerkingen, modellen en formaten. Hierdoor kunnen wij u een goede keuze bieden, ongeacht de grootte van uw buitenruimte. Naast onze standaard collectie tuinmeubelen bieden wij u ook de mogelijkheid om te kiezen voor maatwerk. U kunt ons vertellen wat uw wensen en eisen zijn, zodat wij dit kunnen vertalen naar een ontwerp op maat dat perfect voldoet aan uw eigen ideeën voor het tuinmeubilair. U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen vertellen wat wij hierin precies voor u kunnen betekenen.

U kunt ook uw eigen tuinmeubelen maken

Wilt u uw eigen tuinmeubelen maken met hoogwaardige materialen? Dan bieden wij u een mooi assortiment hout, isolatie- en plaatmateriaal. Wij leveren een groot deel direct vanuit onze voorraad. U kunt de benodigde materialen dan ook vaak direct afhalen. In bepaalde gevallen zullen wij de materialen moeten bestellen. U kunt het dan binnen 48 uur bij ons ophalen. Wilt u materialen aanschaffen die wij niet standaard aanbieden? Wij controleren graag voor u of wij het toch voor u kunnen bestellen via één van onze inkoopkanalen.