Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Wij verkopen het gehele Excluton sierbestrating assortiment tegen een zo’n scherp mogelijke prijs. Het is dan ook mogelijk voor zowel particulieren, hoveniers of stratenmakers om bij een ons een offerte aan te vragen. Zo zullen wij na de aanvraag binnen 2 werkdagen met een passende offerte komen. Om vervolgens na telefonisch of per e-mail contact te hebben gehad, het sierbestrating binnen 5 werkdagen bij u af te leveren.

Excluton levert zijn sierbestrating aan ondernemingen. Waarbij ze de nadruk leggen op beton of natuursteen, klassiek of modern. Daarbij biedt excluton een hoogwaardig kwaliteitsproduct. En heeft u altijd zelf de keuze om voor een voordelige sierbestrating te gaan of iets exclusief.

Assortiment Excluton


Neem hier een kijkje nemen in het Excluton magazine. Waarin het volledige assortiment sierbestrating van Excluton is opgenomen. Door op het driehoekje aan de rechter kant van het magazine te klikken kunt u door  gehele assortiment bladeren. Daarbij krijgt u in het magazine advies van een professionele styliste en wordt er in 10 stappen uitgelegd hoe je sierbestrating moet aanleggen.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen? Ga dan naar contact  en vul bij bericht de naam, kleur en de hoeveelheid sierstenen (m²)  in. Vervolgens zullen wij binnen 2 werkdagen met passende offerte komen.