Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

 

Houten meubels in Utrecht kopen? Dan kunt u goed terecht bij K&K Haanstra. U kunt bij ons terecht voor een veelzijdig assortiment meubelstukken van kwaliteitshout. Houten meubelen worden steeds aantrekkelijker voor veel mensen. Het is een natuurlijk, sfeervol en makkelijk bewerkbaar materiaal. Wij zien de verkoop van houten meubels in Utrecht dan ook sterk toenemen. Wij zijn dan ook trots op ons veelzijdige aanbod meubelstukken van hout, in de meest uiteenlopende stijlen en sferen. Wanneer u interesse heeft in de aanschaf van houten meubels in Utrecht en omgeving, dan bent u bij ons altijd welkom.

Zelf houten meubels in Utrecht maken

Het zelf maken van houten meubels in Utrecht is ook steeds meer in trek. Het is dan ook leuk om de eigen meubelstukken te maken. Ook hierin kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. U kunt alle nodige materialen om zelf uw houten meubels in Utrecht te maken bij ons kopen. Wij bieden een ruim aanbod materialen voor het maken van meubelstukken uit kwaliteitshout. Zo kunnen wij iedereen met een interesse in houten meubels goed van dienst zijn. Indien gewenst kunnen wij u uiteraard adviseren wanneer u uw eigen houten meubels wilt gaan maken.

Neem contact op

Wilt u houten meubels nabij Utrecht aanschaffen? Dan bent u welkom aan de Schoterlandseweg 2 in Katlijk. Hier staan wij graag voor u klaar. Wij sluiten voor de lunch tussen 12.00 uur en 13.00 uur. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel dan naar 0513 – 63 14 15 of stuur een mail naar info@kenkhaanstra.nl.