Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Met ons 25 jaar ervaring in het maken van kozijnen mogen we zeker stellen dat we gespecialiseerd zijn. Zo is het voor ons geen enkel probleem om kozijnen te maken met afwijkende maten en bieden we zelfs de service om de kozijnen bij u te komen plaatsen. Op die manier bent u ervan verzekerd dat de kozijnen zullen passen. De keuze van het hout is helemaal aan u zelf. Maar u kunt natuurlijk altijd rekenen op ons advies!

Doordat wij de kozijnen zelf op maat maken en dus niet te maken hebben met levertijd van leveranciers, kunnen wij de kozijnen sneller bij de klant afleveren dan wel plaatsen. Daarbij is het glas op aanvraag altijd leverbaar!

 Afgehangen deur

Offerte vragen


Zit er voor u een verbouwing aan te komen?  Lijkt een schuifpui u wel iets? Of zijn uw oude kozijnen gewoon aan vervanging toe? Neem contact op via ons offerte formulier. Geef daarin uw maten aan en uw voorkeur voor hout. Binnen 2 werkdagen zullen we per email met een reactie komen. Ook kunt u telefonisch contact met ons zoeken. Wij zullen u dan meteen vertellen wanneer de kozijnen bij u afgeleverd worden. Daarbij kunt u altijd een beroep doen op onze 25 jaar ervaring, zodat we u van het nodige advies voorzien!