Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Meubelen van steigerhout kunnen zoveel meer sfeer bij u in Utrecht brengen dat u zich direct in thuis voelt. Dat is de kracht van steigerhout. Het is natuurlijk en puur, waardoor het een rustgevende werking heeft. Daarnaast zijn meubelen van steigerhout ook heel trendy en modern in Utrecht. Steigerhouten meubelen gaan lang mee, zijn sterk en duurzaam. Kortom, alle reden om te kiezen voor steigerhouten meubelen voor uw woonkamer, uw slaapkamer, uw kantoor en uw buitenruimte. Deze meubelen vindt u natuurlijk bij K&K Haanstra.

Onze collectie meubelen Utrecht

Wij bieden u een ruime een veelzijdige collectie meubelen van steigerhout. U kunt hierbij denken aan stoelen, tafels, banken, kasten en bedden. Dit is nog slechts een greep uit de vele mogelijkheden die wij bieden. U kunt de mogelijkheden altijd eens bekijken, op onze website of op onze locatie. U kunt ons vinden aan de Schoterlandseweg 2 in Katlijk, gemeente Heerenveen. Wilt u maatwerk meubelen van steigerhout laten maken voor u in Utrecht? Dan doen wij dit graag voor u. Wij maken de meubelen die u voor ogen heeft. Natuurlijk kunt u de steigerhouten meubelen ook zelf maken. U kunt dan de benodigde materialen bij ons aanschaffen.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over onze meubelen, over de materialen, over maatwerk of onze mogelijkheden? Neem gerust eens contact op. U kunt dit doen door te mailen naar info@kenk-haanstra.nl of door het online contactformulier in te vullen. Ook is het mogelijk om ons telefonisch te benaderen, via 0513 – 63 14 15. Wij zijn tussen 12.00 en 13.00 uur gesloten voor de lunch.