Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Meubelen Wolvega

Wanneer u nieuwe meubelen wilt kopen in de omgeving van Wolvega, dan kunt u altijd eens een kijkje komen nemen bij K&K Haanstra. Wij zijn in de buurt van de plaats Wolvega gevestigd. U kunt ons bezoeken aan de Schoterlandseweg 2 in Katlijk, gemeente Heerenveen. Vanuit de plaats Wolvega is onze vestiging eenvoudig te bereiken. U bent hier van harte welkom wanneer u interesse heeft in de aanschaf van steigerhouten meubelen voor binnen en buiten. Ons ruime assortiment biedt voor elk wat wils, maar ook maatwerk behoort bij ons tot de veelzijdige mogelijkheden.

Een gegarandeerd duurzame kwaliteit

Wanneer u uw tuin in Wolvega wilt voorzien van nieuw meubilair, dan kunt u bij ons terecht voor een mooi assortiment steigerhouten tuinmeubelen. Zoekt u juist meubilair voor in de woonkamer, de slaapkamer of bijvoorbeeld voor op kantoor in Wolvega? Ook dan bent u welkom. Ons aanbod is veelzijdig en u betaalt altijd een nette prijs. Toch bent u bij ons ook altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Onze duurzame meubelstukken gaan gegarandeerd jarenlang mee.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Vanzelfsprekend staan wij graag voor u klaar op onze locatie nabij Wolvega, in Katlijk. Wij kunnen ons ook voorstellen dat u eerst eens contact met ons op wilt nemen, bijvoorbeeld als u vragen heeft of meer wilt weten over wat wij u kunnen bieden. U kunt dan even bellen naar 0513 – 63 14 15 voor direct contact. U kunt ook het contactformulier invullen of mailen naar info@kenk-haanstra.nl. Wij helpen u graag verder.