Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Meubelen van goede kwaliteit aanschaffen? Dan koopt u uw nieuwe meubelen van steigerhout. Het is namelijk zo dat steigerhout sterk, duurzaam en hoogwaardig is. Hierdoor zult u jarenlang plezier hebben van de steigerhouten meubelen. U kunt deze tegen een mooie prijs aanschaffen bij K&K Haanstra, of u nu op zoek bent naar meubelen voor in de woonkamer, voor in de slaapkamer of bijvoorbeeld voor in de tuin. Zoekt u naar meubelen om uw kantoorruimte mooi mee in te richten? Ook zakelijke klanten zijn bij ons van harte welkom.

Een mooie collectie meubelen

U kunt bij ons de meest uiteenlopende meubelen vinden, zoals kasten, bedden, banken en tafels. Wij hebben prachtig meubilair voor binnen en voor buiten, in de meest uiteenlopende stijlen, ontwerpen en afmetingen. U kunt ons altijd eens een bezoekje brengen om de collectie te komen bekijken. U vindt ons aan de Schoterlandseweg 2 in Katlijk, gemeente Heerenveen. Hier kunt u ook terecht wanneer u materialen wilt aanschaffen om zelf uw eigen steigerhouten meubelen te ontwerpen en te maken. Heeft u een specifiek ontwerp in gedachten, maar durft u het niet aan om het zelf te maken? Dan bieden wij u ook de mogelijkheid tot het aanschaffen van maatwerk steigerhouten meubelen.

Neem contact met ons op

U bent altijd van harte welkom op onze locatie. Wilt u eerst meer weten of wenst u persoonlijk advies? U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Bel dan naar 0513 – 63 14 15, mail naar info@kenk-haanstra.nl of maak gebruik van het contactformulier. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op.