Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Meubels Arnhem

Kunt u wel wat nieuwe meubels in Arnhem gebruiken, voor uw woning of uw kantoor bijvoorbeeld? Voor al uw meubels kunt u natuurlijk bij K&K Haanstra terecht. U vindt bij ons een mooi assortiment meubels in diverse stijlen, ontwerpen en afmetingen, waardoor er vrijwel altijd mooie opties voor u tussen zitten. De meubels moeten in Arnhem immers goed bij de omgeving passen, of het nu gaat om meubilair voor binnen of voor gebruik buiten. Zoekt u iets speciaals en kunt u dit net niet vinden in ons aanbod meubels? Geen probleem. Door onze ruime ervaring zijn wij ook zeer goed in staat om maatwerk meubels voor u te maken, precies zoals u het wilt hebben.

Wat voor meubels heeft u in Arnhem nodig?

Wilt u meubels in Arnhem voor de buitenruimte van uw woning of voor de buitenruimte van uw bedrijf? Zoekt u naar een mooie inrichting van een professionele wachtruimte of wilt u de eetkamer thuis gezellig inrichten? Gaat het om het creëren van sfeer in de woonkamer of de slaapkamer? Wij bieden eindeloos veel mogelijkheden voor iedereen. Onze steigerhouten meubels zijn in alle soorten en maten te verkrijgen. Uiteraard staan wij garant voor de uitstekende kwaliteit van al onze meubelstukken. Wilt u de steigerhouten meubels zelf maken? Dan kunt u bij ons terecht voor de materialen die u hiervoor nodig heeft.

Neem contact op

U kunt altijd contact met ons opnemen voor informatie of advies. Bel naar 0513 – 63 14 15, vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@kenk-haanstra.nl. Wij zijn gevestigd aan de Schoterlandseweg 2 in Katlijk, gemeente Heerenveen.