Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Meubels Heerenveen

Wilt u nieuwe meubels in Heerenveen aanschaffen? Dan kunt u eens een bezoek brengen aan K&K Haanstra. Wij zijn gevestigd aan de Schoterlandseweg 2 in Katlijk, gemeente Heerenveen. Hier kunt u altijd terecht wanneer u zoekt naar mooie, stevige en duurzame meubels. Zo hebben wij een mooi assortiment banken, tafels en bijvoorbeeld stoelen van steigerhout. Tegenwoordig is steigerhout bijzonder populair, waardoor u met deze mooie meubels ook nog uitstekend met de huidige trends meegaat.

Steigerhouten meubels in Heerenveen kopen

U kunt bij ons de meest uiteenlopende soorten steigerhouten meubels in Heerenveen kopen op onze locatie. Uiteraard bieden wij mogelijkheden voor meubels voor binnen en buiten. Heeft u speciale voorkeuren en voldoen de meubels uit ons standaard assortiment hier niet aan? Dan kunt u ook kiezen voor maatwerk. Wij bespreken dan met u de wensen en eisen voor de steigerhouten meubels, zodat wij op basis daarvan een passend ontwerp kunnen maken. Hierdoor kunt u bij ons altijd steigerhouten meubels in Heerenveen kopen die goed bij u passen. Maakt u de meubels van steigerhout liever zelf? Ook dit is geen probleem. U kunt dan bij ons terecht voor de aanschaf van de benodigde materialen.

Neem contact met ons op

Natuurlijk bent u van harte welkom op onze locatie in Katlijk. Wilt u contact met ons opnemen? Dit is uiteraard ook mogelijk. U kunt bellen naar 0513 – 63 14 15, mailen naar info@kenk-haanstra.nl of gebruik maken van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst met vrijblijvende informatie of persoonlijk advies.