Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Meubels Meppel kopen

Wilt u nieuwe meubels in Meppel aanschaffen, voor binnen of voor buiten, en gaat de voorkeur uit naar steigerhouten meubels? Dan kunt u eens een bezoek brengen aan K&K Haanstra. Wij bieden u een prachtige collectie steigerhouten meubels nabij Meppel. Wij zijn namelijk gevestigd aan de Schoterlandseweg 2 in de plaats Katlijk, gemeente Heerenveen. U kunt hier uitstekend terecht voor mooie, sfeervolle, duuzame en hoogwaardige steigerhouten meubels. Heeft u bijzondere wensen voor uw nieuwe meubels? Dan kunnen wij ook maatwerk meubels aanbieden.

Hoogwaardige steigerhouten meubels nabij Meppel

U bent van harte welkom om onze steigerhouten meubels nabij Meppel, in Katlijk, te komen bekijken. Wij zijn er uiteraard om u te informeren en te adviseren wanneer u dit wenst. Heeft u interesse in maatwerk meubels? Dan kunnen wij de mogelijkheden vrijblijvend met u bespreken. Wij luisteren graag naar wat u voor ogen heeft, zodat wij hieraan kunnen voldoen. U bent bij ons ook aan het juiste adres wanneer u zelf uw meubels wilt maken. U kunt bij ons de benodigde materialen aanschaffen. Wij kunnen u de meest uiteenlopende materialen uit eigen voorraad aanbieden. U kunt het dan ook direct ophalen. Als wij iets moeten bestellen, dan kunt u het ophalen binnen 48 uur.

Neem eens contact met ons op

Neemt u gerust eens contact met ons op wanneer u interesse heeft in informatie of advies. Wij helpen u graag verder. U kunt ons via de mail bereiken op info@kenk-haanstra.nl, maar ook het invullen van het contactformulier is mogelijk. Voor direct persoonlijk contact kunt u bellen naar 0513 – 63 14 15.