Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Meubels

Zijn uw meubels aan vervanging toe en bent u zoekende naar mooie, duurzame en trendy meubels? Dan is K&K Haanstra het juiste adres om eens een bezoek aan te brengen. Hier kunt u namelijk de mooiste meubels vinden voor woonkamers, slaapkamers, kantoren en zelfs tuinen. Er is een prachtig assortiment steigerhouten meubels aanwezig op de locatie: Schoterlandseweg 2 in Katlijk, gemeente Heerenveen. Door de jarenlange ervaring kunnen wij u ook maatwerk meubels bieden wanneer dit wenselijk is. Wij ontwerpen en maken graag uw ideale meubels.

Wilt u uw eigen meubels maken?

Zelf meubels maken staat toch wel op de bucketlist van velen. Steeds meer mensen worden enthousiast bij het idee om de eigen meubels te maken. Hiervoor heeft u uiteraard goed materiaal nodig, zoals plaatmateriaal en natuurlijk het steigerhout. U kunt ook voor al uw materialen goed bij ons terecht. Wij kunnen u, indien gewenst, bij de aanschaf van de benodigde materialen adviseren. In de meeste gevallen kunnen wij de materialen aanbieden uit onze eigen voorraad, waardoor u het direct op onze locatie kunt komen ophalen. Wilt u materialen kopen die wij niet standaard in huis hebben, dan zullen wij proberen dit alsnog voor u te bestellen. Wij gaan dan voor u op zoek naar de materialen via meerdere inkoopkanalen.

Contact opnemen voor meubels op maat

Heeft u interesse in onze diensten, producten en / of mogelijkheden? Schroom dan niet en neem gerust eens contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag op een persoonlijk level. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0513 – 63 14 15, te mailen naar info@kenk-haanstra.nl of door gebruik te maken van het online contactformulier.