Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Wilt u zelf slaapkamer meubelen maken van steigerhout en bent u op zoek naar een aanbieder van alle nodige materialen? Dan bent u bij K&K Haanstra van harte welkom. Wij hebben de meest uiteenlopende materialen voor slaapkamer meubelen op voorraad staan, waardoor deze direct af te halen zijn. Uiteraard kunnen wij de materialen ook voor u bestellen. In dit geval kunt u de materialen binnen 48 uur bij ons ophalen. U vindt op onze website een overzicht van materialen. Heeft u andere materialen nodig? Informeer dan gerust of wij deze materialen ook kunnen aanbieden.


 • Opties selecteren

  Steigerhouten bed Assen

  Vandaag de dag zijn de steigerhouten bedden erg populair. Zo hebben wij al de nodige aanvragen binnen gekregen, waar ook dit model een voorbeeld van is. De steigerhouten bedden zijn in zowel 1 als 2 persoons bedden te verkrijgen in verschillende maten, zoals hieronder aangegeven. Daarbij kunnen wij ook een lattenbodem op maat erbij leveren wanneer dat nodig is. Verder kunt u het meubel met iedere gewenste behandeling laten behandelen. Op die manier kunt u het meubel laten matchen met de rest van de meubelen die u in de slaapkamer heeft staan. Klik op de behandelingen hierboven aangeven om de behandelingen te bekijken.

   150,00 380,00

  Opties selecteren


 • Opties selecteren

  Steigerhouten Bed Groningen

  Steigerhouten bedden, hoogslapers, twee persoonsbedden, u kunt het zo gek niet verzinnen of wij maken deze steigerhouten bedden op maat. Daarbij heeft u zelf de keuze uit een oud steigerhouten bed of een nieuw steigerhouten bed. Waarbij de standaard instap hoogte op 40cm ligt. Met de hoogte is natuurlijk, naar wens van de klant, te spelen. Daarbij zijn de bedden in verschillende maten leverbaar. Zo kunnen wij ze op de aangegeven standaard maten maken.

   115,00 385,00

  Opties selecteren


 • Opties selecteren

  Steigerhouten bed Hengelo

  Een prachtig steigerhouten bed voor op de kinderkamer. Bent u opzoek naar een exclusief steigerhouten bed? Dan zal dit een schot in de roos zijn. Door het speciale ontwerp heeft dit meubel zijn eigen karakter. En doordat wij perfecte afwerking nastreven, zullen uw kinderen veel plezier beleven aan het steigerhouten bed. Verder kunt u de keuze maken om er een lattenbodem op maat bij te bestellen.

   275,00 660,00

  Opties selecteren


 • Opties selecteren

  Steigerhouten bed Leeuwarden

  Wij maken verschillende soorten bedden voor u op maat. De standaard instap hoogte van de steigerhouten bedden liggen op 40cm. Met de hoogte is natuurlijk, naar wens van de klant, te spelen. Daarbij zijn de bedden in de verschillende standaard maten leverbaar. Maar u kunt natuurlijk ook per email of telefoon een offerte aanvragen van het steigerhouten bed u wilt hebben. Wanneer u naast het bed ook een lattenbodem wilt hebben, dan kunnen wij die op maat erbij leveren. Daarbij heeft u de mogelijkheid bij “type Leeuwarden” om het steigerhouten bed te laten behandelen. Zo kunt u het bed in de lak, white/grey/kalk wash, en zwart afgeleverd krijgen.

   115,00 380,00

  Opties selecteren


 • Opties selecteren

  Steigerhouten bed Zwolle

  Dit schitterende steigerhouten bed is van alle luxe voorzien. Zo zit er onder het bed een grote la, die als opbergruimte kan dienen. Dit is overigens niet standaard. De vakken bij het hoofdeinde van het bed zijn wel bij de prijs inbegrepen. Verder is het bed vrij van schroeven en splinters, omdat wij altijd naar perfecte afwerking streven! Daarbij is het bed in verschillende maten te verkrijgen, die hieronder staan aangegeven. Is dit bed toch niet helemaal naar uw smaak, neem dan een kijkje bij het Steigerhouten bed Groningen.

   225,00 550,00

  Opties selecteren


 • Opties selecteren

  Steigerhouten Boekenkast Drachten

  In deze steigerhouten boekenkast is voor ieder boek wel een plekje. De normale diepte van de kast is namelijk 40cm. De maten van het steigerhouten meubel op de foto zijn 240cm breed en 240cm hoog. 240cm is vaak de standaardhoogte voor een kamer waardoor de steigerhouten kast in iedere woon– of slaapkamer zal passen. Blijkt dit toch de hoog te zijn dan kunt u altijd voor een maatje kleiner kiezen (190cm). De hoogte en breedte van de vakken variëren zodat er voor alle soorten boeken, fotolijstjes of planten een plek in deze steigerhouten kast is. De asymmetrie van de kast maakt dat de kast zich onderscheidt. Verder is het helemaal aan uzelf of u voor deze opzet kiest. Het zijn namelijk op maat gemaakte kasten waardoor u zelf kunt spelen met de grootte van de vakken. Verder zijn deze kasten door middel van lamellen de verschillende wanden en legplanken elkaar gelijmd. Hierdoor zullen er geen kieren ontstaan en zal de kast strak zijn en blijven. Daarbij zorgen wij ervoor dat er geen enkele schroefkop zichtbaar is en streven wij naar perfecte afwerking!

   399,00 940,00

  Opties selecteren


 • Opties selecteren

  Steigerhouten Bureau Den Haag

  Een steigerhouten bureau voor in kantoor of slaap kamer. De grote keuze uit maten zorgt ervoor dat het meubel voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Zo kunt u er ook voor kiezen het steigerhouten meubel als bijzettafel/side tafel te gebruiken in een woonruimte. Of wanneer u voor een groter uitvoering kiest kan het volstaan als bureau op kantoor. Door te spelen met de breedte van het meubel, creëert u ruimte om bijvoorbeeld een computer te plaatsen op het steigerhouten bureau.

   165,00 330,00

  Opties selecteren


 • Opties selecteren

  Steigerhouten Hangkast Rotterdam

  Een steigerhouten hangkast voor in een woonkamer, slaapkamer of winkel. De kast is eenvoudig op te hangen aan iedere willekeurige muur. Daarbij is het door de sterke constructie mogelijk om de hangkast als boekenkast te gebruiken.

   29,00 71,50

  Opties selecteren


 • Opties selecteren

  Steigerhouten kast Arnhem

  Een prachtige steigerhouten kast met schuifdeuren. De maten van het steigerhoutenmeubel is helemaal aan u zelf. Hieronder hebben we wel wat standaard maten aangegeven om het u wat eenvoudiger te maken. Verder kunt de schuifdeuren naar links en rechts bewegen door middel van een railsysteem. Daarbij is de keuze van behandeling aan u. Zo kunt u ervoor kiezen het meubel te laten behandelen met lak, grey wash, kalk wash, white wash en zwarte verf. Overigens is het meubel op de foto gemaakt van oud steigerhout. De kleur van dit hout heeft al wat authentieks, waardoor in de meeste gevallen een behandeling niet eens nodig is.

   175,00 455,00

  Opties selecteren


 • Opties selecteren

  Steigerhouten Kast Hoogeveen

  Deze steigerhouten Kast Hoogeveen is een praktisch en populair meubel in ons assortiment. De deurtjes in de kast sluiten door middel van een magneetsysteem. Verder is het meubel op de foto van oud steigerhout gemaakt. U kunt er vervolgens altijd zelf nog voor kiezen om de kast te laten behandelen. In het geval van dit meubel is er gekozen voor een dichte wand. Zet u liever het meubel in een open ruimte waarbij van beide kanten de kast gebruikt gaat worden, dan is het mogelijk om de kast zonder achterwand te bestellen.

   270,00 525,00

  Opties selecteren


 • Opties selecteren

  Steigerhouten kast Julianadorp

  In deze steigerhouten kast is zowel in de laden als op de liggers wel plekje te vinden te vinden voor uw spullen. De normale diepte van de kast is namelijk 40cm. De maten van het steigerhouten meubel op de foto zijn 100cm breed en 130cm hoog. Maar wij kunnen natuurlijk het meubel voor u op maat maken.

   465,00 560,00

  Opties selecteren


 • Opties selecteren

  Steigerhouten kast Leiden

  Deze steigerhouten kasten zijn over het algemeen gemaakt van oud steigerhout. Op de foto’s zijn 3 kasten te zien die in de white wash zijn gezet, om u een indruk te geven van de mogelijkheden. Het overige meubel is vrij stevig in de lak gezet. Zoals u ziet aan de foto’s is bij ons van alles mogelijk. Bij de laatste foto, de steigerhouten kast Hoogeveen, hebben we er voor gekozen om deurtjes te plaatsen. Klik voor prijzen van dit meubel op steigerhouten kast Hoogeveen. Verder kunnen we al dan niet een achterwand in de kast plaatsen.

   75,00 215,00

  Opties selecteren


 • Opties selecteren

  Steigerhouten Lamp Sneek

  Een unieke steigerhouten lamp (exclusief kap). Deze steigerhouten lamp is nieuw binnen in ons assortiment en is zeer sfeervol. Het snoer van de lamp is verwerkt in de zuil. Verder is de steigerhouten zuil perfect afgewerkt en zijn schroeven niet zichtbaar. Doordat we voor de zelfde style hebben gekozen als de Steigerhouten pilaar Emmen, kunt u ze perfect combineren. De robuuste (30cm x 30cm) poot is dan ook in iedere hoogte te verkrijgen. Samen vormen ze een mooie combinatie.

   88,00 130,00

  Opties selecteren


 • Opties selecteren

  Steigerhouten Sidetabel Apeldoorn

  Dit is één van onze vele steigerhouten bijzettafel in ons assortiment. De steigerhouten tafel is 40cm diep waardoor er genoeg plek is voor verschillende producten. Toch is de tafel niet zo diep dat het enorm veel ruimte inneemt in uw leef of woonkamer. De kleur van het oude steigerhout zorgt voor een robuuste uitstraling waardoor het dus ook prima buiten kan staan. Daarbij is de sidetabel in verschillende behandelingen te verkrijgen.

   130,00 225,00

  Opties selecteren


 • Opties selecteren

  Steigerhouten spiegel Deventer

  Deze spiegel, met een mooie steigerhouten rand, heeft vooral in combinatie met de steigerhouten sidetabel Apeldoorn al geregeld tot een goede match geleid. De combinatie van meubelen zal dan ook niet misstaan in een woonkamer, slaapkamer of badkamer. De spiegel is in veel verschillende maten te verkrijgen in zowel oud als nieuw steigerhout. Verder is de keuze van behandeling helemaal aan.

   80,00 125,00

  Opties selecteren


 • Opties selecteren

  Steigerhouten Zuil Emmen

  Deze steigerhouten zuil/pilaar zal in geen enkele huiskamer misstaan. U kunt kiezen uit de verschillende behandelingen zodat past het bij uw andere meubelen. Ook is menig tuin al ingericht met deze zuil. Door de robuuste uitstraling (afmeting 30x30x60 cm op de foto) is de pilaar geschikt voor decoratie in uw woning of om een plant of een kunstwerk op te zetten. Ook kan deze steigerhouten zuil perfect passen in de hoek van uw terras bij de Steigerhouten hoekbank Utrecht. Kiest u ervoor om het meubel binnen te gebruiken dan zal het meubel in combinatie met de Steigerhouten lamp Sneek een goede match zijn!

   60,00 119,00

  Opties selecteren


 • Opties selecteren

  Steigerhoutenkast 19de eeuws Amsterdam

  In deze steigerhouten kast is zowel aan de hanger als op de leggers wel een plekje te vinden voor uw spullen. Het steigerhouten meubel is gemaakt in de stijl van de 19de eeuw en de maten van het steigerhouten meubel op de foto zijn 140cm breed en 190cm hoog en 40cm diep.

   645,00 890,00

  Opties selecteren

Complete slaapkamer meubelen kopen

U kunt niet alleen bij ons terecht voor materialen om zelf slaapkamer meubelen te maken. Wij bieden u uiteraard ook een ruime collectie complete slaapkamer meubelen in diverse ontwerpen en afmetingen, op verschillende manieren bewerkt en afgewerkt. Binnen onze collectie slaapkamer meubelen kunt u meubelstukken vinden in de meest uiteenlopende stijlen, waardoor er vrijwel altijd mogelijkheden zijn die goed bij uw persoonlijke smaak passen.

Ook voor al uw maatwerk

Uiteraard kan het zijn dat de slaapkamer meubelen in ons assortiment net niet bij uw smaak passen. Wellicht heeft u wel specifieke wensen betreffende het slaapkamer meubilair. In dit geval kunnen wij u altijd maatwerk aanbieden. Zo kunnen wij er altijd voor zorgen dat u geniet van de meubelstukken die perfect aan uw wensen en eisen voldoen. Wilt u meer weten over wat wij u kunnen aanbieden? Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.