Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Steigerhouten bank

Een steigerhouten bank is niet alleen mooi en sfeervol, maar ook duurzaam en van uitstekende kwaliteit. U zult er gegarandeerd jarenlang veel plezier van hebben. Wilt u een steigerhouten bank helemaal zelf maken? Dan kunt u alle benodigde materialen aanschaffen bij K&K Haanstra. Doordat wij een ruime voorraad hebben aangelegd kunt u de gewenste materialen in de meeste gevallen direct al op komen halen op onze locatie aan de Schoterlandseweg 2 in Katwijk, gemeente Heerenveen.

Een steigerhouten bank kopen

Wilt u een steigerhouten bank voor binnen of voor buiten aanschaffen? Dan zijn wij ook zeker het juiste adres om te bezoeken. Wij hebben een mooi assortiment steigerhouten banken in diverse modellen en formaten. Uiteraard zijn er diverse afwerkingen van het steigerhout mogelijk. De meest uiteenlopende soorten zijn terug te vinden in ons aanbod, waardoor u gemakkelijk een steigerhouten bank vindt die goed bij u en de omgeving past. Naast onze standaard collectie steigerhouten meubelen bieden wij u ook de mogelijkheid om een steigerhouten bank op maat te laten maken.

U bent van harte welkom

Wij nodigen u uit om ons eens een bezoek te brengen. U bent van harte welkom en wij staan graag voor u klaar om u te informeren en te adviseren wanneer u dit wenst. Wilt u eerst contact met ons opnemen. Dan kunt u het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@kenk-haanstra.nl. U kunt natuurlijk ook even bellen: 0513 – 63 14 15. Wij staan u graag te woord. Dagelijks zijn wij tussen 12.00 en 13.00 uur gesloten voor de lunch.