Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Steigerhouten meubelen Amsterdam

Welkom bij K&K Haanstra, een bouwmarkt met al meer 25 jaar ervaring in het vak. Wij zijn gespecialiseerd in steigerhouten meubelen en bij ons vindt u een brede collectie aan producten van hout voor uw tuin, woonkamer of kantoor. Op zoek naar een mooie steigerhouten kast voor uw woning in Amsterdam? Dan ben u bij K&K Haanstra aan het goede adres.

Steigerhouten meubelen

Met meubels van steigerhout kunt u sfeer en warmte in uw kamer brengen. Onze steigerhouten meubelen zijn duurzaam en geschikt voor buiten én binnen. Wij bieden de meubels aan in diverse maten en afwerkingen of luisteren naar uw wensen voor een compleet eigen meubelstuk en maken uw gewenste meubel op maat. Ons aanbod bestaat uit meubels voor de woonkamer, slaapkamer en tuin en terras. Denk aan tv-meubels, bureaus, bedden, krukjes en statafels. We hebben veel materiaal op voorraad, dus eventueel u interesse hebt in het zelf maken van een meubel, kunt u het materiaal bij ons inkopen.

Neem contact op

Wilt u graag meer informatie over onze materialen of wilt u iets op maat laten maken? Neem dan nu contact met ons op. U kunt bellen naar 0513 – 631415 of een e-mails turen naar info@kenk-haanstra.nl. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om het contactformulier in te vullen. Wilt u een bezoek brengen aan onze bouwmarkt? Wij zijn te vinden op de Schoterlandseweg 2 in Katlijk, Friesland. Wij zijn geopend van 8:30 tot 18:00 uur op maandag tot en met vrijdag en op zaterdag van 8:00 tot 12:00 uur.