Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Steigerhouten meubelen op maat

Voor steigerhouten meubelen op maat komt u naar K&K Haanstra. Wij hebben altijd een mooi assortiment meubelen van steigerhout op voorraad klaarstaan, maar kunnen u ook zeker steigerhouten meubelen op maat aanbieden. Wanneer u specifieke wensen en eisen heeft betreft de meubelstukken, bijvoorbeeld op het gebied van ontwerp of formaat, dan kunnen wij maatwerk realiseren. In dit geval worden de steigerhouten meubelen op maat gemaakt volgens uw specifieke ideeën.

Hoogwaardige steigerhouten meubelen op maat

U kunt onze collectie meubelen van steigerhout eens komen bekijken aan de Schoterlandseweg 2 in Katwijk – gemeente Heerenveen. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan maken wij de steigerhouten meubelen op maat voor u. Weet u al zeker dat u maatwerk wilt? Dan kunnen we uiteraard direct de mogelijkheden met u bespreken. Wij horen graag van u wat uw voorkeuren zijn, zodat wij de steigerhouten meubelen op maat kunnen ontwerpen voor u. Wanneer u tevreden bent, dan gaan wij voor u aan de slag. Wilt u zelf steigerhouten meubelen op maat maken? Dan kunt u bij ons alle nodige materialen aanschaffen.

Neem vrijblijvend contact op

Wij leveren steigerhouten meubelen op maat van hoge kwaliteit. U kunt er gegarandeerd jarenlang van genieten. Ook onze materialen zijn kwalitatief hoogwaardig. Wilt u meer weten? Mail dan naar info@kenk-haanstra.nl of vul het contactformulier op onze website in. Wilt u direct persoonlijk contact? Bel dan naar 0513 – 63 14 15. Wij staan u graag te woord. Uiteraard zijn wij er om met u mee te denken over de ontwerpen voor uw nieuwe steigerhouten meubelen.