Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Steigerhout wint snel aan populariteit als het gaat om het interieur. Steigerhouten meubelen Utrecht zijn dan ook zeer geliefd. U kunt meubels van steigerhout combineren met veel verschillende woonstijlen. Of u nu van modern of van klassiek houdt, een steigerhouten tafel of kast past altijd in de inrichting. U kunt meubels van steigerhout ook prima gebruiken voor de inrichting van bijvoorbeeld een wachtruimte of een directiekamer op kantoor. Steigerhout is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en daardoor te verwerken tot een grote verscheidenheid aan meubelen.

Inspiratie opdoen met steigerhouten meubelen Utrecht

Als u kiest voor steigerhouten meubelen Utrecht is er ruime keuze. Niet alleen in het oog springende meubels zoals een grote boekenkast of een eettafel kunnen van steigerhout gemaakt worden. U kunt ook kiezen voor subtiele accessoires zoals een lamp, een zuil of een sidetable. Zo kunt u uw interieur een geheel eigen stijl geven die niet iedereen heeft. Steigerhouten meubelen zijn sfeervol en geven warmte aan uw interieur. Hout heeft bovendien een rustieke uitstraling, het is onderhoudsvriendelijk en gaat jarenlang mee. Allemaal redenen om inspiratie op te komen doen voor steigerhouten meubelen bij K&K Haanstra in Katlijk in de regio Heerenveen. Het steigerhouten meubelen Utrecht brengt u sfeer en stijl in uw interieur.

Bestel uw steigerhouten meubelen direct online

U kunt op de website zien welke standaard steigerhouten meubelen Utrecht wij leveren. U kunt deze desgewenst direct online bestellen. Heeft u speciale wensen, dan kan ook een meubelstuk op maat voor u worden gemaakt. Neemt u dan gerust contact op voor overleg en een prijsopgave. Ons telefoonnummer is 0513 – 63 14 15. U kunt ons uiteraard ook via e-mail bereiken. Ons adres is info@kenk-haanstra.nl.