Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Steigerhouten meubels kopen

Meubels van steigerhout zijn niet alleen modern, maar gaan ook nog eens heel lang mee. Steigerhout is een mooi materiaal dat met de jaren eigenlijk alleen maar mooier wordt. De levensduur is zeer lang, waardoor u lang plezier kunt hebben van uw meubels. Wilt u meubels voor binnen of buiten aanschaffen en zeker zijn van de beste kwaliteit? Dan bent u aan het juiste adres bij K&K Haanstra. Wij bieden u een flink assortiment steigerhouten meubels en vullen dit assortiment aan met de mogelijkheid tot maatwerk tegen een betaalbare prijs.

Maatwerk meubels kopen van steigerhout

Naast ons reguliere aanbod steigerhouten meubels kunt u bij ons terecht voor maatwerk. Dit is natuurlijk ideaal wanneer u specifieke wensen en eisen heeft voor de meubels. Vrijwel ieder unieke ontwerp kan door ons worden gemaakt. U kunt vrijblijvend met ons bespreken wat u precies voor ogen heeft, zodat wij een ontwerp kunnen maken. Wanneer u hier akkoord mee bent, dan zorgen wij ervoor dat uw maatwerk meubels van steigerhout precies zo worden gemaakt. Wilt u liever zelf uw steigerhouten meubels maken? Dan zijn wij u graag van dienst met de benodigde materialen, zoals onder meer hout, plaatwerk en eventuele isolatiematerialen.

Bezoek onze locatie

U kunt eens een bezoek brengen aan K&K Haanstra. Wij zijn te vinden op de Schoterlandseweg 2 in Katlijk, gemeente Heerenveen. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt dan bellen naar 0513 – 63 14 15, het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@kenk-haanstra.nl. Wij zijn u graag van dienst.