Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Terrasmeubels kopen

Bij K&K Haanstra kunt u de mooiste terrasmeubels kopen. Wij maken duurzame, hoogwaardige en mooie meubels van steigerhout. Steigerhouten meubelen zijn erg in trek tegenwoordig en dit heeft alles te maken met de hoge kwaliteit en de fijne sfeer die de meubels uitstralen. U kunt bij ons terrasmeubels kopen uit het veelzijdige assortiment. Wij zijn te vinden aan de Schoterlandseweg 2 in de plaats Katlijk, gemeente Heerenveen.

Maatwerk terrasmeubels kopen

Wilt u steigerhouten terrasmeubels kopen, maar wilt u geen standaard meubilair voor uw terras? Dan kunt u bij ons ook maatwerk terrasmeubels kopen. Wij bespreken met u wat uw ideeën zijn voor de meubels, zodat wij op basis daarvan een goed ontwerp kunnen maken. Wij denken graag met u mee over het ontwerp en zorgen ervoor dat het meubilair ook goed passend is op uw terras. Het komt voor dat een terras een afwijkende vorm heeft, waardoor standaard meubilair gewoonweg niet goed past. In dit geval kunnen wij voor u bekijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt dan bij ons maatwerk terrasmeubels kopen die wel perfect bij uw terras passen.

Neem contact met ons op

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u terrasmeubels wilt kopen, ook wanneer het om maatwerk gaat. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0513 – 63 14 15 of te mailen naar info@kenk-haanstra.nl. Op onze website vindt u ook een contactformulier. Wanneer u hier gebruik van maakt, dan nemen wij op de korte termijn contact met u op.