Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Voor een deuren specialist in Friesland bent u aan het juiste adres bij K&K Haanstra. Wij zijn een bouwmarkt gespecialiseerd in de productie van deuren. Wij bieden een ruime collectie aan binnen- en buitendeuren en maken tevens deuren op maat.

K&K Haanstra te Friesland maakt deuren volgens traditionele werkwijze

In 1984 werd K&K Haanstra Friesland opgericht door de familie Haanstra. Sindsdien levert het bouwbedrijf bouwmateriaal en interieurproducten aan zowel particulieren als bedrijven. We staan vooral bekend om het leveren van kwalitatief hoogwaardige deuren. Dit doen wij vandaag de dag nog steeds volgens traditioneel vakwerk.

Wat K&K Haanstra uniek maakt is dat wij deuren in Friesland op maat maken. U geeft uw wensen en eisen door en wij maken een ontwerp voor u. Gaat u akkoord? Dan gaan we aan de hand van dit ontwerp en natuurlijk de formaten van de deur voor u aan de slag.

Deuren op maat bij K&K Haanstra Friesland

K&K Haanstra Friesland heeft ervaring met het maken van verschillende deuren in verschillende stijlen en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een moderne buitendeur, een klassieke binnendeur of een terrasdeur met veel glas voor optimale lichtinval. Wij bieden een ook vast assortiment waar wellicht de perfecte deur al tussenzit voor u. Wilt u deze deuren bekijken? Dit doet u op uw gemak in onze webshop. U bent echter ook van harte welkom in onze showroom in Katlijk Friesland. Hier kunt u een medewerker aanspreken voor informatie. Wij denken altijd met u mee en geven u graag een passend advies!