Vragen? Bel 0513-63 14 15

Schoterlandseweg 2
8455 JG Katlijk
Tel: 0513-63 14 15
Fax: 0513-68 16 22
info@kenk-haanstra.nl

Steigerhouten meubels

Steigerhouten meubels winnen de laatste jaren enorm aan populariteit. Terecht ook, want het is eigenlijk altijd een goede keuze. Steigerhouten meubels zijn hoogwaardig, duurzaam, sterk en ook nog eens heel sfeervol om te zien. Uiteraard kunnen steigerhouten meubels op verschillende manieren worden afgewerkt, waardoor er een uitstraling gerealiseerd kan worden die goed past bij de ruimte. De meubels zijn goed geschikt voor plaatsing binnen en buiten. Voor een mooie collectie steigerhouten meubels kunt u goed terecht bij K&K Haanstra. Daarnaast bieden wij ook betaalbaar maatwerk aan.

Zelf steigerhouten meubels maken?

Bent u op zoek naar de juiste materialen om zelf steigerhouten meubels te maken? Ook dan staan wij voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende hoogwaardige materialen om zelf steigerhouten meubels te maken. U kunt hierbij denken aan onder meer plaatmateriaal, isolatie en natuurlijk het steigerhout zelf. U kunt het benodigde materiaal in de meeste gevallen direct op komen halen, want wij hebben een ruime voorraad aangelegd. Heeft u specifieke materialen nodig die wij niet standaard aanbieden? Dan kunnen wij dit bestellen en kunt u het binnen 48 uur ophalen.

Neem contact met ons op

Wij zijn gevestigd aan de Schoterlandseweg 2 in Katlijk, gemeente Heerenveen. Vanzelfsprekend kunt u ook altijd eerst vrijblijvend contact met ons opnemen, bijvoorbeeld voor meer informatie over de steigerhouten meubels of de benodigde materialen om deze meubels zelf te maken. Wij helpen u graag verder. U kunt ons mailen, via info@kenk-haanstra.nl, of u kunt gebruik maken van ons online contactformulier. Tevens zijn wij bereikbaar op 0513 – 63 14 15.