Woonkamer meubelen

U bent bij K&K Haanstra aan het juiste adres voor woonkamer meubelen van de beste kwaliteit. Wij bieden u een mooie collectie meubelstukken voor diverse ruimten in huis en voor op het werk. Binnen deze collectie vindt u ook een veelzijdigheid aan woonkamer meubelen. De meubelstukken van steigerhout zijn zowel bewerkt als onbewerkt te verkrijgen. Uiteraard kunt u de meubelstukken in diverse afmetingen aanschaffen, waardoor deze woonkamer meubelen perfect zijn voor in grote en kleinere woonkamers.

 • Tv meubel Gouda

  2x 140/40 475

  Het hout is 6cm dik steigerhout/vurenhout en het zijn stalen poten.

   475,00
 • Salontafel Leiden

  60×100  395/595  (Met opbergvak

  Het hout is 6cm dik steigerhout/vurenhout en het zijn stalen poten.

   395,00 595,00
 • Tafel Haarlem

   645,00 695,00
 • Steigerhouten krukje Ede

  Dit krukje is gemaakt van oud steigerhout en is vervolgens behandeld met kalk wash. De krukjes zijn 45cm hoog en hebben een zitvlak van 40 x 40 cm. Hierdoor passen ze makkelijk onder een tafels als de steigerhouten tafel Amsterdam of het bureau Den Haag. Er is dus rekening gehouden met beenruimte. Verder streven wij naar perfecte afwerking, waardoor u nooit last zult hebben van splinters. Daarbij zullen er nooit schroefkoppen in het zicht zijn.

   40,00 55,00
 • Steigerhouten kruk Groningen

  Steigerhouten krukken die ideaal passen bij de steigerhouten statafels Groningen en Heerenveen We hebben dan ook de hoogte van de krukken afgestemd op de standaard hoogte van deze tafels, zoals hieronder aangegeven. Gaat uw voorkeur uit naar een grotere of kleinere kruk, dan is dat geen enkel probleem. Ieder meubel kunnen wij op maat maken. Verder is het zitvlak van de kruk 40x 40 cm. Daarbij zorgen wij ervoor dat al onze meubelen perfect worden afgewerkt. Wij streven ernaar om geen schroefkoppen in het zicht te hebben. Ook zult u nooit last hebben van sprinters en scherpe randjes.

   75,00 120,00
 • Steigerhouten Bureau Den Haag

  Een steigerhouten bureau voor in kantoor of slaap kamer. De grote keuze uit maten zorgt ervoor dat het meubel voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Zo kunt u er ook voor kiezen het steigerhouten meubel als bijzettafel/side tafel te gebruiken in een woonruimte. Of wanneer u voor een groter uitvoering kiest kan het volstaan als bureau op kantoor. Door te spelen met de breedte van het meubel, creëert u ruimte om bijvoorbeeld een computer te plaatsen op het steigerhouten bureau.

   165,00 330,00
 • Steigerhouten mand Almelo

  Deze steigerhouten hondenmand toont aan dat bij ons alles mogelijk is. Na een ontwerp zijn we aan de slag gegaan om deze prachtige hondenmand in combinatie met het Steigerhouten bed Hengelo voor de desbetreffende klant te maken. Wij streven ernaar om ieder meubel perfect qua afwerking af te leveren. Hierdoor zullen zelfs de trouwe viervoeters zich uitstekend thuis voelen in deze steigerhouten mand.

   160,00 305,00
 • Steigerhouten Lamp Sneek

  Een unieke steigerhouten lamp (exclusief kap). Deze steigerhouten lamp is nieuw binnen in ons assortiment en is zeer sfeervol. Het snoer van de lamp is verwerkt in de zuil. Verder is de steigerhouten zuil perfect afgewerkt en zijn schroeven niet zichtbaar. Doordat we voor de zelfde style hebben gekozen als de Steigerhouten pilaar Emmen, kunt u ze perfect combineren. De robuuste (30cm x 30cm) poot is dan ook in iedere hoogte te verkrijgen. Samen vormen ze een mooie combinatie.

   88,00 130,00
 • Steigerhouten Zuil Emmen

  Deze steigerhouten zuil/pilaar zal in geen enkele huiskamer misstaan. U kunt kiezen uit de verschillende behandelingen zodat past het bij uw andere meubelen. Ook is menig tuin al ingericht met deze zuil. Door de robuuste uitstraling (afmeting 30x30x60 cm op de foto) is de pilaar geschikt voor decoratie in uw woning of om een plant of een kunstwerk op te zetten. Ook kan deze steigerhouten zuil perfect passen in de hoek van uw terras bij de Steigerhouten hoekbank Utrecht. Kiest u ervoor om het meubel binnen te gebruiken dan zal het meubel in combinatie met de Steigerhouten lamp Sneek een goede match zijn!

   60,00 119,00
 • Steigerhouten spiegel Deventer

  Deze spiegel, met een mooie steigerhouten rand, heeft vooral in combinatie met de steigerhouten sidetabel Apeldoorn al geregeld tot een goede match geleid. De combinatie van meubelen zal dan ook niet misstaan in een woonkamer, slaapkamer of badkamer. De spiegel is in veel verschillende maten te verkrijgen in zowel oud als nieuw steigerhout. Verder is de keuze van behandeling helemaal aan.

   80,00 125,00
 • Steigerhouten Sidetabel Apeldoorn

  Dit is één van onze vele steigerhouten bijzettafel in ons assortiment. De steigerhouten tafel is 40cm diep waardoor er genoeg plek is voor verschillende producten. Toch is de tafel niet zo diep dat het enorm veel ruimte inneemt in uw leef of woonkamer. De kleur van het oude steigerhout zorgt voor een robuuste uitstraling waardoor het dus ook prima buiten kan staan. Daarbij is de sidetabel in verschillende behandelingen te verkrijgen.

   130,00 225,00
 • Steigerhouten Salontafel Den Helder

  Deze sfeervolle steigerhouten tafel is ook nog praktisch in gebruik. De salontafel heeft namelijk aan twee kanten laden. Hierdoor kunt u heel eenvoudig uw afstandbedieningen of tijdschriften opruimen. De hoogte van de steigerhouten salontafel is 45cm waardoor het meubel ideaal is in een woon- of televisiekamer. Daarbij ligt de keuze bij u zelf om het meubel nog te laten behandelen. Het oude steigerhout heeft van nature al een stoere uitstraling. Maar door de salontafel te laten behandelen kunt het nog meer na eigen wensen thuisbezorgd krijgen.

   195,00 365,00
 • Steigerhouten tafel Amsterdam

  De steigerhouten tafel is te leveren in alle soorten en maten. Door de afwerking van de scherpe kanten en het niet zichtbaar maken van de schroeven kunt u ervoor kiezen deze steigerhouten tafel te gebruiken als tuintafel, maar ook als vergader tafel op kantoor. De dikke, 20cm x 20cm, poten geven deze nieuw of oud steigerhoutentafel een robuuste uitstraling. De hoogte van deze type steigerhouten tafel is 80 cm, een gemiddelde hoogte voor een eettafel of bureau.

   175,00 375,00
 • Steigerhouten tafel Alkmaar

  Deze prachtige tafel zal een aanwinst zijn voor in uw tuin. Vooral in combinatie met de steigerhouten bank Leeuwarden of de steigerhouten hoekbank Utrecht zal het meubel goed tot zijn recht komen. Onder het blad van de tafel hebben we voor een extra opberg ruimte gekozen door extra planken te monteren. Verder zijn zowel de steigerhouten bank als de tafel bewerkt met kalk wash, wat zeker zijn charme heeft. Maar wij kunnen de meubelen natuurlijk geheel naar uw eigen wensen behandelen.

   120,00 240,00
 • Steigerhouten Hangkast Rotterdam

  Een steigerhouten hangkast voor in een woonkamer, slaapkamer of winkel. De kast is eenvoudig op te hangen aan iedere willekeurige muur. Daarbij is het door de sterke constructie mogelijk om de hangkast als boekenkast te gebruiken.

   29,00 71,50
 • Steigerhouten Kast Hoogeveen

  Deze steigerhouten Kast Hoogeveen is een praktisch en populair meubel in ons assortiment. De deurtjes in de kast sluiten door middel van een magneetsysteem. Verder is het meubel op de foto van oud steigerhout gemaakt. U kunt er vervolgens altijd zelf nog voor kiezen om de kast te laten behandelen. In het geval van dit meubel is er gekozen voor een dichte wand. Zet u liever het meubel in een open ruimte waarbij van beide kanten de kast gebruikt gaat worden, dan is het mogelijk om de kast zonder achterwand te bestellen.

   270,00 525,00
 • Steigerhouten kast Arnhem

  Een prachtige steigerhouten kast met schuifdeuren. De maten van het steigerhoutenmeubel is helemaal aan u zelf. Hieronder hebben we wel wat standaard maten aangegeven om het u wat eenvoudiger te maken. Verder kunt de schuifdeuren naar links en rechts bewegen door middel van een railsysteem. Daarbij is de keuze van behandeling aan u. Zo kunt u ervoor kiezen het meubel te laten behandelen met lak, grey wash, kalk wash, white wash en zwarte verf. Overigens is het meubel op de foto gemaakt van oud steigerhout. De kleur van dit hout heeft al wat authentieks, waardoor in de meeste gevallen een behandeling niet eens nodig is.

   175,00 455,00
 • Steigerhouten kast Leiden

  Deze steigerhouten kasten zijn over het algemeen gemaakt van oud steigerhout. Op de foto’s zijn 3 kasten te zien die in de white wash zijn gezet, om u een indruk te geven van de mogelijkheden. Het overige meubel is vrij stevig in de lak gezet. Zoals u ziet aan de foto’s is bij ons van alles mogelijk. Bij de laatste foto, de steigerhouten kast Hoogeveen, hebben we er voor gekozen om deurtjes te plaatsen. Klik voor prijzen van dit meubel op steigerhouten kast Hoogeveen. Verder kunnen we al dan niet een achterwand in de kast plaatsen.

   75,00 215,00
 • Steigerhouten Boekenkast Drachten

  In deze steigerhouten boekenkast is voor ieder boek wel een plekje. De normale diepte van de kast is namelijk 40cm. De maten van het steigerhouten meubel op de foto zijn 240cm breed en 240cm hoog. 240cm is vaak de standaardhoogte voor een kamer waardoor de steigerhouten kast in iedere woon– of slaapkamer zal passen. Blijkt dit toch de hoog te zijn dan kunt u altijd voor een maatje kleiner kiezen (190cm). De hoogte en breedte van de vakken variëren zodat er voor alle soorten boeken, fotolijstjes of planten een plek in deze steigerhouten kast is. De asymmetrie van de kast maakt dat de kast zich onderscheidt. Verder is het helemaal aan uzelf of u voor deze opzet kiest. Het zijn namelijk op maat gemaakte kasten waardoor u zelf kunt spelen met de grootte van de vakken. Verder zijn deze kasten door middel van lamellen de verschillende wanden en legplanken elkaar gelijmd. Hierdoor zullen er geen kieren ontstaan en zal de kast strak zijn en blijven. Daarbij zorgen wij ervoor dat er geen enkele schroefkop zichtbaar is en streven wij naar perfecte afwerking!

   399,00 940,00
 • Steigerhouten TV-meubel Maastricht

  Dit steigerhouten tv-meubel is een aanwinst voor iedere woonkamer. We maken namelijk over het algemeen gebruik van oud steigerhout. U heeft vervolgens zelf de keuze om het nog te laten behandelen met lak, white/grey wash of zwart waardoor de steigerhouten televisiemeubelen nooit zal misstaan in al bestaande inrichtingen.

   150,00 340,00
 • Steigerhoutenkast 19de eeuws Amsterdam

  In deze steigerhouten kast is zowel aan de hanger als op de leggers wel een plekje te vinden voor uw spullen. Het steigerhouten meubel is gemaakt in de stijl van de 19de eeuw en de maten van het steigerhouten meubel op de foto zijn 140cm breed en 190cm hoog en 40cm diep.

   645,00 890,00
 • Steigerhouten statafel Groningen

  Een mooie steigerhouten statafel voor zowel binnen als buiten. Zoals op de foto te zien is, worden er geregeld statafels in huis geplaatst. Vaak in leefruimten waar de ruimte beperkt is, dan is dit meubel een perfecte oplossing. Zo worden de steigerhouten tafels in de keuken plaatst of zoals op de foto in de woonkamer. Kiest u er vervolgens voor om de steigerhouten kruk Groningen erbij aan te schaffen, dan is het setje compleet.

   85,00 195,00
 • Steigerhouten kast Leeuwarden

  Deze steigerhouten kast Leeuwarden is een praktisch en populair meubel in ons assortiment. De deurtjes in de kast sluiten door middel van een magneetsysteem. Verder is het meubel op de foto van oud steigerhout gemaakt. U kunt er vervolgens altijd zelf nog voor kiezen om de kast te laten behandelen.

   285,00 375,00
 • Steigerhouten kast Julianadorp

  In deze steigerhouten kast is zowel in de laden als op de liggers wel plekje te vinden te vinden voor uw spullen. De normale diepte van de kast is namelijk 40cm. De maten van het steigerhouten meubel op de foto zijn 100cm breed en 130cm hoog. Maar wij kunnen natuurlijk het meubel voor u op maat maken.

   465,00 560,00

Standaard of maatwerk woonkamer meubelen

U kunt bij ons terecht voor zowel standaard als maatwerk woonkamer meubelen. U kunt eens een kijkje nemen in onze collectie standaard meubelen. Staat hier niets bij dat echt optimaal aan uw wensen en eisen voldoet? Dan kunt u tegen een goede prijs kiezen voor maatwerk woonkamer meubelen. Wij maken deze meubelen dan volledig op basis van uw eigen ideeën, zodat u gegarandeerd de meubelstukken krijgt die perfect bij u en bij de ruimte passen. Vanzelfsprekend zorgen wij ook voor de gewenste afwerking.

 Zelf woonkamer meubelen maken?

Het is natuurlijk ook een mogelijkheid om zelf uw woonkamer meubelen te maken. In dit geval bent u bij ons welkom voor de aanschaf van de nodige materialen. Wij bieden onder meer plaatmateriaal, hout en isolatie. Wij hebben een ruime voorraad, waardoor u de bestelling in de meeste gevallen direct op kunt halen. Wanneer wij iets voor u moeten bestellen, dan kunt u het vrijwel altijd binnen 48 uur ophalen. Heeft u behoefte aan materialen die niet in ons aanbod te vinden zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wij controleren graag voor u of wij de betreffende materialen toch kunnen aanbieden.